top of page

Termeni și Condiții

Bun venit la Psiharmonic Insight. Accesând sau folosind acest site web („www.psiharmonicinsight.com”), sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții („T&C”). Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul.

Confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate reglementează modul în care colectăm, folosim și păstrăm informațiile dvs. personale pe acest site. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu politicile și practicile noastre legate de confidențialitate.

Drepturi de Autor

Conținutul acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, imagini, sunete, clipuri video și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală. Orice utilizare necorespunzătoare a acestui conținut, inclusiv, dar fără a se limita la copiere, distribuire, transmitere sau modificare a conținutului, fără permisiunea noastră prealabilă, este strict interzisă.

Utilizarea Site-ului

Utilizarea acestui site este destinată doar scopurilor legale și conforme cu acești Termeni și Condiții și cu toate legile, reglementările și politicile aplicabile. Nu sunteți autorizat să utilizați acest site în niciun mod care ar putea dauna, dezactiva, supraîncărca sau afecta funcționarea acestuia.

Limitarea Răspunderii

În măsura permisă de lege, noi și partenerii noștri nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru orice pierdere sau daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site sau conținutul său.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site-ul nostru. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a acestor modificări.

Legislație Aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului/provinciei noastre și legea federală, fără a da efect conflictului de legi.

Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa ioana@psiharmonicinsight.com.

Politica de Retur

   Bun venit la Politica noastră de Retur pentru serviciile oferite de Psiharmonic Insight. Ne dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit(ă) de interacțiunea cu noi și  de serviciile pe care le achiziționați. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a achiziționa și utiliza serviciile noastre.

 1. Servicii Oferite

 

Psiharmonic Insight oferă o gamă variată de servicii de psihoterapie individuală și de cuplu, atât online, cât și la cabinet. Acestea includ:

 • Psihoterapie Individuală: Sedinte de terapie individuală, disponibile online, cât și la cabinetul nostru, la tariful de 200 RON/sesiune.

 • Psihoterapie de Cuplu: Sedinte de terapie de cuplu, disponibile online sau la cabinet, la tariful de 250 RON/sesiune.

 • Pachete de Servicii Psihoterapeutice:

  • Psihoterapie Individuală:

   • Pachet 3 Sedinte

   • Pachet 5 Sedinte

   • Pachet 10 Sedinte

  • Psihoterapie de Cuplu:

   • Pachet 3 Sedinte

   • Pachet 5 Sedinte

   • Pachet 10 Sedinte

      2. Politica de Retur

Ne dorim să fiți complet mulțumit(ă) de serviciile noastre. În cazul în care nu puteți ajunge la sedința programată puteți reprograma gratuit cu minim 24 (ore) înainte de ora la care ați programat. În cazul în care nu sunteți încântat(ă) de experiența dumneavoastră sau dintr-un motiv anume v-ați răzgândit în privința programării solicitate, vă oferim posibilitatea de a solicita o rambursare conform următoarelor condiții:

 • Pentru serviciile individuale de psihoterapie sau cele de cuplu, puteți solicita o rambursare integrală în termen de 7 zile de la data programării, dacă nu sunteți mulțumit(ă) de serviciul furnizat sau dintr-un motiv anume v-ați răzgândit în privința programării solicitate.

 • Pentru pachetele de servicii de psihoterapie (atât individuale, cât și de cuplu), puteți solicita o rambursare parțială sau integrală în termen de 14 zile de la achiziționarea pachetului, în funcție de numărul de sesiuni deja programate și efectuate.

      3. Procesul de Returnare

Pentru a solicita o rambursare, vă rugăm să ne contactați la adresa de email [contact@psiharmonicinsight.com] sau telefonic la nr.

(0792) 540 380. Vă rugăm să includeți detaliile achiziției dumneavoastră, (numele serviciului, data achiziției, etc.) și motivul pentru care solicitați o rambursare. Vom încerca să vă rezolvăm solicitarea în cel mai scurt timp posibil.

 

      4. Excepții

Politica noastră de retur nu se aplică în cazul serviciilor achiziționate în cadrul unor promoții speciale, reducerilor sau în cazul sesiunilor de terapie sau consiliere prestate de către terapeuții noștri parteneri.

Aceștia sunt termenii și condițiile politicii noastre de retur pentru serviciile de psihoterapie oferite de Psiharmonic Insight. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem aici pentru a vă oferi sprijinul necesar în călătoria dumneavoastră de dezvoltare personală și relațională.

Politică Retur
bottom of page